Over ons

Wij zijn Lelle & Belle, twee dames die optredens verzorgen op feesten en partijen, beurzen en evenementen (boomenko.nl). Ieder optreden is op maat. We verzinnen dus ieder optreden een item dat bij de feestgangers of het evenement past.

Zo is ook het idee: Message-in-a-boxje geboren: duurzame doorgeef doosjes, waar in de deksel BEDANKT of GELUK staat.


Wat beweegt ons:

BEDANKT is een krachtig woord.

Soms is bedankt zeggen moeilijk of juist te weinig en zetten we het om in een gebaar, we geven een cadeau. Met Message-in-a-boxje hoeft “BEDANKT” zeggen niet veel te kosten. Het doosje op zich is al mooi genoeg, als je wilt doe je er iets kleins in.

Sinds kort staat er ook GELUK in de deksel.


Met Message-in-a-boxje ageren we op onze manier tegen de overconsumptie.
Een simpele manier om BEDANKT/GELUK te zeggen zonder dat er steeds prullaria in de kast bijgezet wordt of chocolaatjes opgegeten moeten worden. De eerste eigenaar betaalt voor het doosje. Daarna is het gratis voor iedereen die het krijgt en weer weggeeft.In de tijd van crisis waarin veel mensen het financieel moeilijk hebben is het zo toch voor veel mensen bereikbaar. Wie het wel kan/wil betalen maakt hiermee dus heel veel mensen gelukkig.

Als je iets (leuks) krijgt wat je door kunt geven, oefen je jezelf in het loslaten van bezittingen. Hou je bezittingen niet stevig vast maar geef ze door met een ruim hart;begin met het duurzame DOORGEEF-doosje.

De doosjes worden met de hand gemaakt, gewoon aan een Hollandse keukentafel. Puur met plezier en liefde gemaakte, stevige, bijzondere maar vooral duurzame doosjes.

Een feest om door te geven!

Registreer je naam en woonplaats op onze site, zo is het doosje overal te volgen. Je kunt ook een speciale boodschap of een foto van het doosje plaatsen.

Kijk hoe message-in-a-boxje zich over de wereld verspreidt als een olievlek van positieve energie.Lelle & Belle geloven erin.